Bardaklı Hüsnü M.Özyeğin İlkokulu

Vizyon: BARDAKLI HÜSNÜ M. ÖZYEĞİN İLKOKULU OLARAK AHLAKİ DEĞERLERİ HERŞEYDEN ÜSTÜN TUTAN, BAŞKALARININ HAKLARINA SAYGILI, ÜLKESİNE VE TOPLUMUNA KARŞI SORUMLU, ÇEVRE BİLİNCİ YÜKSEK, KATILIMCI, KENDİNE GÜVENEN, SORGULAYAN, BİLİMSEL TEKNOLOJİLERİN IŞIĞINDA, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN EĞİTİM ÖĞRETİM KALİTESİNİ DAİMİ VE YÜKSEK TUTARAK HEM BİLİMSEL HEMDE SOSYAL YÖNDEN GELİŞMİŞ BİREYLER YETİŞTİREN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAKTIR.

Misyon: ATATÜRK’ÜN” ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜSTÜNE ÇIKMAK İDEALİNE İNANAN, BİLİME ÖNEM VEREN, BİLGİYİ KULLANABİLECEK, ULUSAL BAĞIMSIZLIK BİLİNCİNE SAHİP, DİNAMİK, ÖZGÜVENİ VE SORUMLULUK BİLİNCİ GELİŞMİŞ, MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ KORUYUP GELİŞTİREN, SOSYAL VE DUYGUSAL YÖNDEN SAĞLIKLI, BAŞARILI VE MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.

Başarılar: Haberler bölümünde belirtilmiştir.

Isınma: Kalorifer ile ısınma ihtiyacımızı gideriyoruz.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Var
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bardaklihmozyeginilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BARDAKLI KÖYÜ BARDAKLI KÜME EVLERİ BARDAKLI HÜSNÜ M.ÖZYEĞIN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 304 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

Öğretim Şekli :Normal öğretim.(Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Bardaklı Köyü Doğubayazıt/AĞRI

Ulaşım Okululumuz Iğdır-Doğubayazıt yolu kenarında bulunmaktadır. Okulumuza ulaşım özel öğretmen servisi ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ağrı il merkezine 105 km uzaklıktadır. Okulumuz Iğdır-Doğubayazıt yolu güzergahında bulunmaktadır. Okulumuz Doğubayazıt ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır. Okulumuz Iğdır il merkezine 30 km uzaklıktadır.